|
Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Urządzenia gastronomiczne
Kraj: Wszystkie
 Opiekacze pionowe tego typu służą do opiekania mięsa uformowanego w walec. W całości wykonane są ze stali nierdzewnej-kwasoodpornej typu 0H18N9. Palniki gazowe (lub grzałki w wersji elektrycznej) znajdują się bezpośrednio przy opiekanym wsadzie, jednak w zależności od średnicy opiekanego walca można tą odległość regulować. Ruch obrotowy widelca zapewnia elektryczny zespół napędowy znajdujący się u góry opiekacza. Palniki w wersji gazowej posiadają zabezpieczenie przeciwwypływowe,[...] Szczegóły...  CHARAKTERYSTYKA:
• Atrakcyjna, niewielka gablotka (swobodnie stojąca lub wisząca)
• Bezpieczne przechowywanie do 4,5 litra jednego rodzaju alkoholu
• Wielo-objętościowe dozowniki
• Zabezpieczenie gablotki
• Zabezpieczenie dozowników
• Główna jednostka przetwarzania danych
• Podświetlanie butelek w gablotce
• Sygnał alarmowy
• Raport zdarzeń
• Powiadamianie o uzupełnieniu
• Wielopoziomowe zabezpieczenie hasłem
• Błyskawiczne dozowanie
• Zbiorniki[...] Szczegóły...  Okap przyścienny o wym. 3000x750 ze stali kwasoodpornej gr. 1 mm.
wyposażony w filtry przeciwtłuszczowe.
Wysoka jakość wykonania.
Nowy - oklejony folią ochronną![...] Szczegóły...  Niemiecka maszyna do wydawania kawy i herbaty. Przeznaczona do biur, stołówek oraz miejsc, gdzie są ważne gabaryty urządzenia. Można ją stawiać z szafką lub bez niej. Niezwykle reprezentacyjne (aluminium i szkło) urządzenie parzy napoje na bazie naturalnek kawy mielonej i herbaty liściastej. Ma czujnik naczynia, więc można korzystać z włąsnych naczyń, opcję wrzątek i blokadę wrzutnika monet w trakcie awarii.[...] Szczegóły...  Naświetlacz UVC-S służy do odkażania szkła barowego i talerzy.
Wykonany jest ze stali nierdzewnej.Posiada świadectwo PZH.[...] Szczegóły...  Salamander służy do szybkiego rozmrażania,opiekania,grilowania lub podgrzewania gotowych bądź częściowo przygotowanych potraw. Urządzenie wyposażone jest w korytko na wodę oraz ruszt, którego poziom można regulować dźwignią umieszczoną z prawej strony opiekacza. Palniki (w wersji gazowej) lub grzałki (w wersji elektrycznej) umieszczone są nad opiekanym wsadem, co zapobiega przypalaniu kapiącego tłuszczu, a także wpływa na żywotność zespołu grzejnego. Regulacja temperatury[...] Szczegóły...  Naświetlacz UVC-J-2 służy do odkażania 60 sztuk jaj w ciągu 50 sekund.
Jest to rozbudowana wersja naświetlacza UVC-J.[...] Szczegóły...  Grupa opiekaczy elektrycznych serii OGE obejmuje urządzenia o budowie bębnowej (OGE) i dwurzędowej (OGDE).
Opiekacze gastronomiczne elektryczne z serii OGE, dzięki zastosowaniu przekładni planetarnej (t.j. obracania się kurczaków wokół osi widelca oraz względem zespołu grzejnego zainstalowanego u góry opiekacza) charakteryzują się bardzo niskim zużyciem energii w przeliczeniu na jednego kurczaka. Ze względu na mały pobór prądu, urządzenia tego typu zalecane są szczególnie[...] Szczegóły...  Naświetlacz UVC-6J umożliwia odkażenie 6 jaj w ciągu 50 sekund.
Posiada świadectwo PZH.
DANE TECHNICZNE
Napięcie zasilania (220,230) V/50Hz
Pobór mocy 22 VA
Czas odkażania nie mniej niż 50 sek.
Klasa ochronności I
Żródła UV-C 2 x TUV 8W Philips
Wymiary(szer.x gł.x wys.) (350 x 190 x 100)
Waga ok. 3.5 kg
Cena 700 zł netto[...] Szczegóły...  EINE ANDERE DIMENSION FÜR IHRE BESTE TASSE KAFFEE
In der Cafitesse-Familie ist die Cafitesse Serie 700 das neue Highlight. Neues Design, neue Features - wie z.B. ein Touch-Screen, verbessertes Handling und nicht zuletzt eine vergrößerte Getränkevariation zeichnen die Cafitesse Serie 700 als Kaffeespezialitäten-Maschine aus.
Mit 3 verschiedenen Produktbehältern bestückt (Café-Pak, B-I-B Café milc und B-I-B Cacao Fantasy) sind folgende Kaffeevariationen möglich:
* Kaffee schwarz
[...] Szczegóły...
|
|